Кокосово масло


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/spasimeo/biopanda.bg/wp-content/themes/sash/woocommerce/single-product/meta.php on line 31
Категория:

Натурална формула за добро здраве!
Натурално, 100% чисто, студенопресовано кокосово масло.

19.00лв.

Опаковка: Стъклен буркан 150 мл.
Съхранение: На тъмно и прохладно място
Произход: Турция

Натурални съставки
100% качество
Продукт с много действия
Без ГМО

Описание

Кокосовото масло е истински дар, с безброй ползи и изключително полезни свойства за целия организъм. Кокосово масло се състои основно от наситени мастни киселини в течно състояние, които са близо до човешките подкожни мазнини. Това е и причината то да е много по-съвместимо с кожата, отколкото повечето растителни масла.
Кокосовото масло е отлично хидратиращо и защитно средство. Прави кожата мека и еластична. Попива бързо, без да омазнява. Идеално за приложение върху чувствителна и увредена кожа. Може да се комбинира и с други растителни масла.
При ниски температури, кокосовото масло има кремообразна, а може да се каже дори и твърда текстура, но при по-високи градуси се топи и консистенцията му наподобява козметично олио за тяло. Веднъж разтопено кокосовото масло отново може да се втвърди, както и обратното.

Допълнителна информация

Производител

Botalife

Сертификати

ISO 9001;2008, ISO 22000:2005

Възрастни: по 1 супена лъжица дневно
Деца над 5 години: по 1 чаена лъжица дневно.
*Посочените действия, начини на приложение и дозировки, цитирани в статиите на онлайн магазина, както и в листовките, приложени към всеки продукт се отнасят единствено за продуктите с марка Botalife, за които Botalife гарантира за концентрацията, чистотата, качеството и произхода на маслата.

BioPanda извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Еконт. Доставяме до врата на следващ работен ден, а за по-малките населени места – според графика на куриерската фирма. Ако е по-удобно за вас, то може да получите поръчаната стока и от всеки офис на Еконт в страната.

Цените за доставка са както следва: