Комплекс от натурални масла за онкологични заболявания


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/spasimeo/biopanda.bg/wp-content/themes/sash/woocommerce/single-product/meta.php on line 31
Категория:

Натурална формула за добро здраве!
Комплексът съдържа натурални, 100% чисти етерични масла.

171.50лв.

Произход: Турция
Съхранение: На тъмно и прохладно място

Натурални съставки
100% качество
Продукт с много действия
Без ГМО

Описание

Рецепта от Комплекс от натурални масла, която помага на тялото да поддържа здрава и силна имунна система, редуцира туморните образувания и ограничава метастазите.

Допълнителна информация

Производител

Botalife

Десет дни се приемат:
Сутрин: На гладно: 1 ч.л. масло от черен кимион и 10 капки масло от кайсиеви ядки – заедно. 30 мин. след храна: 1 капка масло от тамян. Капката масло от тамян може да се постави върху лъжичка кокосово масло или в топла вода.
Вечер: На гладно: 1 ч.л. масло от черен кимион. 30 мин. след храна: 1 капка масло от тамян
Следващите десет дни се приемат:
Сутрин: На гладно: 1 с.л. масло от черен кимион и 10 капки масло от кайсиеви ядки – заедно. 30 мин. след храна: 1 капка масло от тамян. Капката масло от тамян може да се постави върху лъжичка кокосово масло или в топла вода.
Обед и вечер: 30 мин. след храна: 1 капка масло от тамян.
Следващите дни се приемат:
Сутрин: На гладно: 1 с.л. масло от черен кимион и 10 капки масло от кайсиеви ядки – заедно. 30 мин. след храна: 2 капка масло от тамян. Капката масло от тамян може да се постави върху лъжичка кокосово масло или в топла вода.
Обед и вечер: 30 мин. след храна: 2 капка масло от тамян
Маслото от черен кимион е силно детоксикиращо и е възможно да предизвика странични реакции – кашлица, болки в ставите, главоболие и др. Това е временен ефект. Отшумява за няколко дни.
Придружаващи продукти: Кокосово масло
Информацията предоставена в сайта не отменя консултация с лекар и не отменя основното медицинско лечение. Най-добър ефект се получава от паралелно прилагане на класическо медицинско лечение и природно лечение с билкови продукти.

BioPanda извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Еконт. Доставяме до врата на следващ работен ден, а за по-малките населени места – според графика на куриерската фирма. Ако е по-удобно за вас, то може да получите поръчаната стока и от всеки офис на Еконт в страната.

Цените за доставка са както следва: