Комплекс от натурални масла при хроничен бронхит


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/spasimeo/biopanda.bg/wp-content/themes/sash/woocommerce/single-product/meta.php on line 31
Категория:

Натурална формула за добро здраве!
Комплексът съдържа натурални, 100% чисти етерични масла.

121.00лв.

Произход: Турция
Съхранение: На тъмно и прохладно място

Натурални съставки
100% качество
Продукт с много действия
Без ГМО

Описание

Бронхитът е възпаление на лигавицата на бронхите в белия дроб на човека, чрез които поетият въздух достига до алвеолите в белия дроб. Това е едно от най – честите заболявания, заради което ние, пациентите, отиваме на лекар. Според това как протича заболяването и продължителността му се различават два вида бронхит – остър и хроничен.
Остър бронхит – появява се с кашлица и отделяне на храчки, което продължава не повече от три седмици.
Хроничен бронхит – клинично се проявява с кашлица и отделяне на храчки за период от поне три месеца годишно, през две последователни години. Хроничният бронхит се свързва с разрастване на клетките на лигавицата, които произвеждат мукус. С напредване на заболяването настъпва ограничаване на свободния достъп на въздуха през бронхите и развитие на състояние, наречено емфизем.
Комплексът от натурални масла при хроничен бронхит ще подсили имунната ви система, ще намали кашлицата, ще освободи бронхитите от натрупаните секрети.

Комплексът от натурални масла съдържа:

Натурално масло от черен кимион – 1 л.
Натурално масло от семена на коприва – 20 мл.

Допълнителна информация

Производител

Botalife

Приемът на маслата е много лесен. Сутрин и вечер на гладно се приемат 1 ч.л. масло от черен кимион с 1 ч.л. мед и се изпива една чаша вода с 4 капки масло от семена на коприва.

BioPanda извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Еконт. Доставяме до врата на следващ работен ден, а за по-малките населени места – според графика на куриерската фирма. Ако е по-удобно за вас, то може да получите поръчаната стока и от всеки офис на Еконт в страната.

Цените за доставка са както следва: